Revija Jana

Revija Ona

Hvala Vila Šumica

V Vili Šumica smo se imeli zelo prijetno. Radi bi se zahvalili za odlično hrano, prijetno vzdušje in čisto okolje. Hvala!

Špela, Dada, Florjana, Marinka, Zdenka in Jelka

Velika hvala

Proveli smo se više nego super. Svaka pohvala i kapa dolje kuharicama i ekipi. Kuhinja odlična, raznovrsna, bogata i iznad svega sve kristalno čisto. Higiena na nivou, vrlo uredno i čisto. Svi sretni i veseli vračamo se u Zagreb i opet se vidimo druge godine. 

Sandra

Gostoljubnost, prijaznost, potrpežljivost

Spoštovano osebje, hvala za vašo gostoljubnost, prijaznost, potrpežljivost in vse dobrote, ki ste nam jih pripravljali. Hrano imate zares izvrstno! Vsa pohvala tudi Simonu za vso pomoč, prijaznost in dovzetnost za naše ideje, res ste kul ekipa.

Alenka, Mojca, Maja, Barbara

Hvala za vse dobrote

Hvala za vse dobrote, ki smo jih bili deležni v preteklih treh dneh. Predvsem smo vam hvaležni za lep človeški odnos.
Tone

Pravljična hiša

Vedno sem mislila, da so prava letovanja samo ob morju. Ko pa sem otroke pripeljala v to pravljično hišo, v neokrnjeno naravo sem spoznala, kako zelo otroci in mi, njihovi spremljevalci potrebujemo pristen stik z naravo. Potrebujemo tisto tišino, ki nas popelje do nas samih. Potrebujemo druženje v okolju, ki krepi zdravje, potrebujemo vse te pohode, ki  nam nudijo spoznavanje vsega, kar ponuja alplski svet. 
V teh nekaj dneh – ste bili z nami tako zelo prijazni in ustrežljivi. Hvala vam! Za vse. Čimprej bi se želeli vrniti v vašo Vilo.

Eva